Verwarming Zaandam

Heeft u op dit moment een monteur nodig voor reparatie of installatie van uw verwarming? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Wij helpen u graag met de installatie van verschillende verwarmingsinstallaties, vloerverwarming en centrale verwarming. Daarnaast voorziet de verwarmingsmonteur in Zaandam u graag van advies bij de aanschaf van een nieuw systeem. Op die manier is het mogelijk om alle mogelijkheden grondig te bespreken. Wenst u meer informatie, neem contact met ons op via 088 444 7635 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Verwarming Zaandam – uw verwarmingsmonteur

Contactformulier

Voor- en achternaam (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats(*)

Telefoonnummer (*)

Uw emailadres (*)

Omschrijving opdracht (*)Telefonisch contact verwarmingsmonteur Zaandam

Storing? 24 uursservice

Op het moment dat u een storing heeft uw verwarming of CV ketel, dan begrijpen wij dat u wilt dat er direct een verwarmingsmonteur uit Zaandam langs komt. Verwarming Nu begrijpt dit en biedt hiervoor een 24 uurs service aan. Wij hebben altijd een verwarmingmonteur paraat staan die u kan helpen. We garanderen dat u zo snel mogelijk wordt geholpen door onze 24 uurs service.

Allround verwarmingsmonteur

Als u een storing heeft, dan staan bepaalde problemen vaak met elkaar in verband. Het is wel zo effectief als één verwarmingsmonteur direct het probleem kan oplossen. In ons netwerk beschikken wij over allround verwarmingsmonteurs die u direct met alle problemen helpen. Een kleine greep uit de werkzaamheden:

  • Installatie van CV ketels en stadsverwarming
  • Onderhoud aan het systeem
  • Reparatie van uw verwarming
  • Storingen analyseren en accuraat oplossen

Onderhoud

Regelmatig onderhoud van uw verwarming is erg belangrijk om storingen te voorkomen. Het is verstandig om het onderhoud aan uw verwarming periodiek in te plannen. De kosten voor een reparatie achteraf zijn vaak hoger dan voor het onderhoud. Bij onze specialisten in Zaandam is het een optie om een onderhoudscontract af te sluiten voor uw verwarmingsinstallatie. De verwarmingsmonteur in Zaandam neemt dan tijdig contact met u op voor het maken van een afspraak. Vraag nu informatie aan over een onderhoudscontract.

Klantgerichte service

Wij vinden het belangrijk dat de klant op een juiste en correcte manier wordt geholpen. Een klantgerichte service staat bij ons hoog in het vaandel. De specialisten in Zaandam beschikken over de juiste kennis en materialen zodat zij u snel van dienst kunnen zijn. Door hun professionele aanpak is uw probleem zo opgelost. Wilt u meer informatie over installatie of reparatie van uw systeem of wilt u direct een verwarmingsmonteur aan de lijn over stadsverwarming? Bel ons dan op via telefoonnummer 088 444 7635 of vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen spoedig contact met u op.

CV storingsdienst Zaandam

Storingsdienst

Een storing komt vaak op het verkeerde moment. Dan is het handig dat er snel een verwarmingsmonteur langs komt om deze te verhelpen. De 24/7 storingsdienst van Verwarming Nu staat iedere ogenblik voor u klaar! In 99% van de gevallen zijn wij binnen 1 uur ter plaatse.

Verwarmingsketel met hoog rendement

Lagere energierekening

Iedereen wil wel een lagere energierekening, maar hoe? Wist u dat 40% van de huishoudens nog steeds kan besparen op de verwarming? Door goed onderhoud gaat het rendement omhoog en bespaart u op energiekosten. Daarnaast voorkomt het ook grotere reparaties in de toekomst. Ideaal!

Kwaliteitscontrole verwarmingsmonteur

Kwaliteitscontrole

Kwaliteit van werk en bedrijfsvoering vinden wij belangrijk. Een groot aantal verwarmingsmonteurs uit heel Nederland hebben zich of willen zich bij Verwarming Nu aansluiten. Om de kwaliteit voor u te garanderen wordt er regelmatig een kwaliteitscontrole uitgevoerd.

Direct contact met een erkende monteur? Neem contact op via 088 444 7635!

Verwarming Nu is 24 uur per dag bereikbaar via de storingsdienst! Vakkundig, snel ter plaatse en tegen scherp tarief.

Werkgebied

Klantervaringen

Mijn verwarmingsketel gaf een storing aan. Geen idee wat er aan de hand was. Gelukkig was er snel een monteur van Verwarming Nu uit Zaandam ter plaatse. Het bleek een gemakkelijk te herstellen probleem te zijn. De storing is direct opgelost, bovendien vielen de prijzen van het geleverde werk erg mee.
K. van Teuningen, Zaandam
Onlangs hebben we een huis gekocht. Hier was echter nog geen centrale verwarming geïnstalleerd. Toch een klus die we graag uit handen geven. Via Verwarming Nu kwamen we in contact met een vakman uit Zaandam. Tegen een goede prijs beschikken we nu over een mooi systeem.
Pieter Kooistra, Alkmaar
Vorig jaar hebben we een nieuwe centrale verwarming laten installeren. Er werd ons toen geadviseerd om een onderhoudscontract af te sluiten. Dit hebben we ook gedaan. Vorige week werden we gebeld voor de eerste inspectie. Ik was het al lang weer vergeten, maar de verwarmingsmonteur uiteraard niet. Goede service!
Kasper Jovering, Emmen
Deze winter waren de leidingen bevroren. Erg vervelend, maar een veelvoorkomend probleem bij oude woningen. Ik had toen een bericht achtergelaten en al snel werd ik gebeld voor een afspraak. Nog dezelfde dag was het hersteld en functioneerde de verwarminginstallatie weer!
T. de Boer, Den Haag
Zelf ben ik (al zeg ik het zelf) behoorlijk handig. Mijn verwarmingsinstallatie gaf een storing aan, en ik dacht het wel even zelf te verhelpen. Al snel kwam ik er achter dat het toch wat ingewikkelder in elkaar zit. Toch maar contact opgenomen met een verwarmingsmonteur. Binnen een dag was het opgelost.
Joost Keuning, Zaandam
Onze verwarming was kapot gegaan en eigenlijk ook wel aan vervanging toe. De ketel was al 25 jaar oud. Eén op leeftijd dus. Op internet hebben we informatie opgezocht over een nieuw systeem. Het bleek dat Verwarming Nu erg goed stond aangeschreven. De offerte zag er ook goed uit. We zijn erg tevreden over de gang van zaken.
Y. de Jong, Amsterdam
Afgelopen weekend was het plotseling mis, de verwarmingsketel had het begeven. Direct maar eens een offerte aangevraagd via deze service. Binnen no-time kregen werd er contact met ons opgenomen, de verwarmingsmonteur is nog dezelfde dag langs gekomen voor de reparatie. We zijn goed geholpen.
Larissa Snip, Zaandam
De verwarmingsketel leverde de laatste tijd lager rendement waardoor de energierekening hoger uitviel. Toen ik hier achter kwam heb ik een monteur ingeroepen om er eens naar te kijken. Door een onderhoudsbeurt is het rendement nu weer goed. Direct maar een onderhoudscontract afgesloten. Vriendelijke verwarmingsmonteur.
Roel Poelen, Leeuwarden
Een defecte verwarmingsketel is lastig, vooral met kleine kinderen in huis. Wij hebben gebruik gemaakt van de storingsservice. De vakmannen van Verwarming Nu hebben snel en adequaat ingegrepen om het mankement aan de cv-ketel te verhelpen. Op korte termijn was alles geregeld en zaten we er weer warmpjes bij!
Fam. Kuiper, Zaandam
Wij hebben een nieuwe cv ketel laten plaatsen via deze dienstverlening. We zijn er erg over te spreken, wat ons met name goed beviel was het advies dat we kregen over de diverse opties. Via dit bericht willen we de monteur even bedanken voor de kwaliteitsservice. Ga zo door!
Mvr. Bergsma, Tilburg

Over ons

Actief in heel Nederland
Hoe werkt het?
Vestigingen
Missie
CV ketel merken