Verwarming Utrecht

Een goed werkende verwarming is niet altijd vanzelfsprekend. Onze specialisten in Utrecht helpen u graag verder met alle problemen aan uw verwarming. Advies op maat, reparatie van uw verwarming of de installatie van een nieuw systeem, alles is mogelijk. Iedere verwarmingsmonteur beschikt over de juiste kennis en materialen waardoor hij altijd in staat is om kwaliteit te leveren. U kunt altijd op ons rekenen, 24 uur per dag. Voor meer informatie of direct contact met een verwarmingsmonteur uit Utrecht vult u het contactformulier in of belt u naar 088 444 7681.

Verwarming Utrecht – uw verwarmingsmonteur

Contactformulier


Een beller is sneller: 088 444 7681

Voor- en achternaam (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats(*)

Telefoonnummer (*)

Uw emailadres (*)

Omschrijving opdracht (*)Telefonisch contact verwarmingsmonteur

Storing? 24/7 service

Bij een storing in uw verwarmingssysteem wilt u natuurlijk dat er snel een specialist uit Utrecht langskomt die het probleem identificeert en de reparatie uitvoert. Wij vinden een juiste reparatie, goede installatie en tijdig onderhoud erg belangrijk. Bij ons kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht voor kwaliteit. Door middel van de 24/7 spoedservice zijn wij altijd bereikbaar op 088 444 7681 om u verder te helpen met al uw vragen rondom de verwarming.

Allround verwarmingsmonteur

Wij streven ernaar om een probleem in één bezoek te verhelpen. Natuurlijk is dit niet altijd mogelijk bijvoorbeeld omdat er een nieuwe ketel besteld moet worden. De monteur in Utrecht is allround opgeleid waardoor hij alle problemen op kan lossen. Schakel een verwarmingsmonteur in voor:

  • Reparatie
  • Onderhoud en onderhoudscontract
  • Installatie

Onderhoud

Om hoge reparatiekosten te voorkomen is het belangrijk dat u uw verwarming regelmatig voorziet van onderhoud. Op die manier is uw verwarming altijd in optimale conditie waardoor u problemen in de toekomst kan voorkomen. Het is mogelijk om voor periodiek onderhoud een onderhoudscontract af te sluiten. De verwarmingsmonteur in Utrecht neemt dan tijdig contact met u op voor het maken van een afspraak. Zo bent u verzekerd van een goedwerkend systeem.

Prettige service

Wij vinden het belangrijk dat een klant direct goed wordt geholpen, wij hanteren altijd een klantgerichte service. Als u meer informatie wenst over installatie van een nieuwe verwarming of wilt weten wat de mogelijkheden zijn in uw situatie, vul dan het onderstaande contactformulier in. Wij nemen dan spoedig contact met u op voor het maken van een afspraak. Als u direct een verwarmingsmonteur in Utrecht aan de lijn wilt, bel dan naar 088 444 7681. Wij staan dag en nacht voor u klaar.

CV storingsdienst Utrecht

Storingsdienst

Geeft uw verwarmingssysteem een storing aan? Of is hij helemaal uitgevallen en zit u in de kou? De 24/7 storingsdienst van Verwarming Nu helpt u uit de brand. Ook ’s avonds en in het weekend zijn wij bereikbaar. Neem contact met ons op en een erkende verwarmingsmonteur staat voor u klaar.

Verwarmingsketel met hoog rendement

Lagere energierekening

Iedere cent is er één. Een acute storing kan dus slecht uitkomen. Door goed onderhoud voorkomt u veel problemen in de toekomst en verhoogt u juist het rendement. Hierdoor bespaart u ook op de energierekening. Sluit dus direct een onderhoudscontract af bij Verwarming Nu.

Kwaliteitscontrole verwarmingsmonteur

Kwaliteitscontrole

Kwaliteit staat bij ons op nummer 1. Niemand heeft iets aan half werk. Vandaar dat alle monteurs, die bij Verwarming Nu zijn aangesloten, regelmatig een onaangekondigde kwaliteitscontrole ondergaan. Het werk en de klanttevredenheid wordt gecontroleerd. Zo garanderen wij kwaliteit!

Direct contact met een erkende monteur? Neem contact op via 088 444 7681!

Verwarming Nu is 24 uur per dag bereikbaar via de storingsdienst! Vakkundig, snel ter plaatse en tegen scherp tarief.

Werkgebied

Klantervaringen

Mijn verwarmingsketel gaf een storing aan. Geen idee wat er aan de hand was. Gelukkig was er snel een monteur van Verwarming Nu uit Utrecht ter plaatse. Het bleek een gemakkelijk te herstellen probleem te zijn. De storing is direct opgelost, bovendien vielen de prijzen van het geleverde werk erg mee.
K. van Teuningen, Utrecht
Onlangs hebben we een huis gekocht. Hier was echter nog geen centrale verwarming geïnstalleerd. Toch een klus die we graag uit handen geven. Via Verwarming Nu kwamen we in contact met een vakman uit Utrecht. Tegen een goede prijs beschikken we nu over een mooi systeem.
Pieter Kooistra, Alkmaar
Vorig jaar hebben we een nieuwe centrale verwarming laten installeren. Er werd ons toen geadviseerd om een onderhoudscontract af te sluiten. Dit hebben we ook gedaan. Vorige week werden we gebeld voor de eerste inspectie. Ik was het al lang weer vergeten, maar de verwarmingsmonteur uiteraard niet. Goede service!
Kasper Jovering, Emmen
Deze winter waren de leidingen bevroren. Erg vervelend, maar een veelvoorkomend probleem bij oude woningen. Ik had toen een bericht achtergelaten en al snel werd ik gebeld voor een afspraak. Nog dezelfde dag was het hersteld en functioneerde de verwarminginstallatie weer!
T. de Boer, Den Haag
Zelf ben ik (al zeg ik het zelf) behoorlijk handig. Mijn verwarmingsinstallatie gaf een storing aan, en ik dacht het wel even zelf te verhelpen. Al snel kwam ik er achter dat het toch wat ingewikkelder in elkaar zit. Toch maar contact opgenomen met een verwarmingsmonteur. Binnen een dag was het opgelost.
Joost Keuning, Utrecht
Onze verwarming was kapot gegaan en eigenlijk ook wel aan vervanging toe. De ketel was al 25 jaar oud. Eén op leeftijd dus. Op internet hebben we informatie opgezocht over een nieuw systeem. Het bleek dat Verwarming Nu erg goed stond aangeschreven. De offerte zag er ook goed uit. We zijn erg tevreden over de gang van zaken.
Y. de Jong, Amsterdam
Afgelopen weekend was het plotseling mis, de verwarmingsketel had het begeven. Direct maar eens een offerte aangevraagd via deze service. Binnen no-time kregen werd er contact met ons opgenomen, de verwarmingsmonteur is nog dezelfde dag langs gekomen voor de reparatie. We zijn goed geholpen.
Larissa Snip, Utrecht
De verwarmingsketel leverde de laatste tijd lager rendement waardoor de energierekening hoger uitviel. Toen ik hier achter kwam heb ik een monteur ingeroepen om er eens naar te kijken. Door een onderhoudsbeurt is het rendement nu weer goed. Direct maar een onderhoudscontract afgesloten. Vriendelijke verwarmingsmonteur.
Roel Poelen, Leeuwarden
Een defecte verwarmingsketel is lastig, vooral met kleine kinderen in huis. Wij hebben gebruik gemaakt van de storingsservice. De vakmannen van Verwarming Nu hebben snel en adequaat ingegrepen om het mankement aan de cv-ketel te verhelpen. Op korte termijn was alles geregeld en zaten we er weer warmpjes bij!
Fam. Kuiper, Utrecht
Wij hebben een nieuwe cv ketel laten plaatsen via deze dienstverlening. We zijn er erg over te spreken, wat ons met name goed beviel was het advies dat we kregen over de diverse opties. Via dit bericht willen we de monteur even bedanken voor de kwaliteitsservice. Ga zo door!
Mvr. Bergsma, Tilburg

Over ons

Actief in heel Nederland
Hoe werkt het?
Vestigingen
Missie
CV ketel merken