HR ketel

HR-ketel

Een HR-ketel, hoogrendementsketel, is een CV-ketel die een hoog rendement levert. Deze CV-ketel functioneert op gas en heeft een hoger rendement dan een gewone CV-ketel. De HR-ketel gebruikt ook de rest warmte. Deze zal normaal gesproken door de schoorsteen verdwijnen. Het gebruik van de restwarmte zorgt ervoor dat het rendement van een HR-ketel levert hoger is dan 100%. Uw investering mag dan wel wat geld kosten maar u bespaart op lange termijn een hoop geld!

Onze specialisten

De erkende bedrijven die zich bij ons hebben aangesloten beschikken over jarenlange ervaring en zijn dus erg bekwaam. Zij gaan professioneel en nauwkeurig te werk. Naast standaard CV-ketels of combiketels, kunt u bij hen ook terecht voor HR-ketels. Wanneer u van plan bent een HR-ketel aan te schaffen bent u bij ons dus verzekerd dat deze professioneel en correct word geïnstalleerd door één van onze vakmannen.

HR-ketels vergelijken

Niemand betaalt graag te veel. Daarom raden wij u aan zich goed te laten informeren. Stel uw vraag of vraag vrijblijvende meerdere offertes aan door middel van het offerteformulier in te vullen. Dit is geheel gratis en vrijblijvend. U zit nergens aan vast. Wij zullen deze aanvraag per e-mail bevestigen en zorgen ervoor dat uw aanvraag bij diverse bedrijven uit uw regio terecht komt. U ontvangt dus ook meerdere offertes terug. Deze kunt u naast elkaar leggen en goed met elkaar vergelijken. Op deze manier heeft u een duidelijk overzicht van alle mogelijkheden en kosten die onze experts bieden hebben.