Onderhoudscontract

Onderhoud

Een CV-ketel heeft verschillende functies in uw huis. Zo zorgt hij voor een comfortabele warmte en warm kraanwater. Het is een kostbaar apparaat en het zou daarom zonde zijn als u deze moeten laten vervangen. Door goed onderhoud voorkomt u veel ellende van een eventuele reparatie. Daardoor scheelt het u dus ook een hoop kosten. U kunt uw ketel op twee manieren laten onderhouden. Door een onderhoudscontract of te sluiten of door inspectie.

Onderhoudscontract

Bij Verwarming Nu kunt u uw CV-ketel laten onderhouden. Wij beschikken namelijk over vakmannen die hier alles van af weten! Als u een onderhoudscontract bij ons afsluit zal uw CV-ketel periodiek worden gecontroleerd op gebreken. De uitstoot van koolmonoxide wordt beperkt tot een minimum en de ketel zal worden afgestemd. Op deze manier blijft het verbruik lager. Omdat de specialist die bij u langs komt altijd zijn benodigdheden bij zich heeft, kunnen eventuele gebreken terplekke worden verholpen.

CV-ketel inspectie

Een andere manier om uw CV-ketel te laten onderhouden is doormiddel van inspectie. Bij inspectie zal uw gehele systeem worden gecontroleerd. Na de controle zal u een verslag ontvangen waarin u een opsomming vind van de eventuele gebreken. Vervolgens kunt u zelf bepalen of u deze wel of niet laat reparen.

Offertes aanvragen

Wanneer u het met ons eens bent, en het verstandig vind uw CV-ketel op de juiste manier te laten onderhouden, vult u, gratis en vrijblijvend, het contactformulier in. Vervolgens zullen wij deze doorsturen naar diverse bedrijven uit de buurt. Vervolgens ontvangt u diverse offertes van bedrijven uit uw regio en heeft u een duidelijk overzicht van alle mogelijkheden en kosten. Zodra u uw keuze gemaakt heeft staat er voor u het weet een ervaren vakman bij u op de stoep!