Combiketel

Combiketel

Een combiketel zorgt niet alleen voor de verwarming van uw woning maar ook voor de verwarming van u kraanwater. Tegenwoordig worden in de meeste woningen een combiketel geplaatst. Het verschil tussen de combiketen en een standaard ketel is dat de standaard ketel of alleen de woning verwarmt of alleen het kraan water. De combiketel doet beide!

De Voordelen

Het grootse voordeel aan de combiketel is dat deze zuiniger is in gebruik vergeleken met een boiler of geiser die zorgen voor de verwarming van het kraanwater. Andere voordelen zijn:

  • Compacte installatie
  • Veilig
  • Geluidloos

Diverse soorten

De combiketel is beschikbaar in verschillende types. Er wordt onderscheid gemaakt tussen twee soorten: het doorstroom- en het voorraadmodel. Deze twee zijn te vergelijken met een geiser(doorstroom) of boiler (voorraad). Bij een doorstroom combiketel wordt het kraamwater verwarmd terwijl de kraan loopt, bij een voorraad combiketel wordt er een bepaalde hoeveelheid water op temperatuur gehouden die u direct kunt aanroepen. Wij hebben bij Verwarming Nu van zowel het doorstroom- als het voorraadmodel meerdere combiketels tot onze beschikking.

Gratis offertes aanvragen

Bent u geïnteresseerd in een combiketel? Vraag dan, gratis en vrijblijvend, diverse offertes aan van bedrijven uit uw omgeving. Dit doet u heel eenvoudig door het contactformulier dat u op onze website vindt in te vullen. Na het invullen ontvangt u meerdere offertes van bedrijven uit uw regio.