Verwarming Nu – Combiketel
Verwarming Nu – direct contact

Combiketel

Een combiketel zorgt niet alleen voor de verwarming van uw woning maar ook voor de verwarming van u kraanwater. Tegenwoordig worden in de meeste woningen een combiketel geplaatst. Het verschil tussen de combiketen en een standaard ketel is dat de standaard ketel of alleen de woning verwarmt of alleen het kraan water. De combiketel doet beide!

De Voordelen

Het grootse voordeel aan de combiketel is dat deze zuiniger is in gebruik vergeleken met een boiler of geiser die zorgen voor de verwarming van het kraanwater. Andere voordelen zijn:

  • Compacte installatie
  • Veilig
  • Geluidloos

Diverse soorten

De combiketel is beschikbaar in verschillende types. Er wordt onderscheid gemaakt tussen twee soorten: het doorstroom- en het voorraadmodel. Deze twee zijn te vergelijken met een geiser(doorstroom) of boiler (voorraad). Bij een doorstroom combiketel wordt het kraamwater verwarmd terwijl de kraan loopt, bij een voorraad combiketel wordt er een bepaalde hoeveelheid water op temperatuur gehouden die u direct kunt aanroepen. Wij hebben bij Verwarming Nu van zowel het doorstroom- als het voorraadmodel meerdere combiketels tot onze beschikking.

Gratis offerte aanvraag

Bent u geïnteresseerd in een combiketel? Vraag dan, gratis en vrijblijvend, diverse offertes aan van bedrijven uit uw omgeving. Dit doet u heel eenvoudig door het contactformulier dat u op onze website vindt in te vullen. Na het invullen hiervan zorgen wij dat meerdere bedrijven uw offerte zo snel mogelijk binnenkrijgen. Bij ons bent u altijd snel geholpen!

Terugbelverzoek verwarmingsmonteur

Contactformulier

Voor- en achternaam (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats(*)

Telefoonnummer (*)

Uw emailadres (*)

Omschrijving opdracht (*)Kluskeur keurmerk

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken wij samen met de experts van Kluswebsite. Uw gegevens zijn veilig bij ons, de dienstverlening is vrijblijvend, kosteloos en zonder verplichtingen.

Direct contact

Is uw combiketel kapot of wilt u informatie over een nieuwe ketel?

Verwarming Nu is 24 uur per dag bereikbaar via de storingsdienst! Vakkundig, snel en tegen scherp tarief.

Direct contact