Verwarming Nijmegen

Last van een kapotte verwarming? Of op zoek naar een nieuw verwarmingssysteem? Verwarming Nu uit Nijmegen staat voor u klaar voor zowel installatie, reparatie en onderhoud van uw verwarming. Hebt u een vraag over stadsverwarming of juist over een onderhoudscontract? Laat uw vraag of opdracht achter in het contactformulier. Uw bericht wordt direct doorgezet naar diverse bedrijven uit Nijmegen. U ontvangt dan zo snel mogelijk bericht van een erkende verwarmingsmonteur. Zo weet u zeker dat u niet lang hoeft te wachten op uw antwoord. Vul direct het contactformulier in en kom in contact met een vakman.

Verwarming Nijmegen – onderhoud en reparatie

Contactformulier

Voor- en achternaam (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats(*)

Telefoonnummer (*)

Uw emailadres (*)

Omschrijving opdracht (*)Kluskeur keurmerk

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken wij samen met de experts van Kluswebsite. Uw gegevens zijn veilig bij ons, de dienstverlening is vrijblijvend, kosteloos en zonder verplichtingen.

Storing? 24 uurservice

Niets is vervelender dan langdurig in de kou zitten door een kapotte verwarming. Dan is het zaak om dit zo snel mogelijk op te laten lossen. Allereerst adviseren wij eerst na te kijken of de CV niet moet worden bijgevuld, en het systeem te resetten. Werkt dit niet? Dan is het verstandig een erkende verwarmingsmonteur uit Nijmegen in te schakelen. Door onze 24/7 storingsservice komt u gemakkelijk in contact met een monteur uit de buurt. Wacht niet langer en laat ons weten waarvoor u een monteur nodig heeft.

Allround verwarmingsmonteur

Een verwarmingsmonteur van Verwarming Nu is een allround vakman, daarop zijn ze geselecteerd. Vooraf is namelijk vaak nog niet duidelijk wat voor storing het betreft en welke reparatie er uitgevoerd moet worden. Daarom is iedere verwarmingsmonteur uit Nijmegen, die zich bij ons heeft aangesloten, allround geschoold. Het grote voordeel is dat hij voor alle mogelijke werkzaamheden in te zetten is:

  • Reparatie
  • Installatie
  • Onderhoud en onderhoudscontract
  • Stadsverwarming

Onderhoud

Iedere verwarmingsketel dient te worden onderhouden. Zonder onderhoud gaat de kwaliteit van het apparaat snel achteruit en kan er een storing ontstaan. Periodiek onderhoud kan veel leed in de toekomst voorkomen. Een makkelijke oplossing is het aangaan van een onderhoudscontract. U betaalt een vast bedrag per jaar. Hiervoor komt er ieder jaar een verwarmingsmonteur uit Nijmegen langs om uw verwarming te controleren op gebruikssporen. Door vroege constatering van storingen (en reparatie hiervan) zijn problemen in de toekomst te voorkomen. Hiermee voorkomt u hoge kosten bij acute problemen.

Direct contact

Service en kwaliteit staan bij Verwarming Nu hoog in het vaandel. Wenst u informatie over installatie van een nieuw systeem, het aangaan van een onderhoudscontract of de mogelijkheden van stadsverwarming? Of hebt u last van een acute storing en heeft u direct een specialist uit Nijmegen nodig? Vul het contactformulier in of plaats een terugbelverzoek. Een vakman neemt dan binnen no-time contact met u op!

Terugbelverzoek verwarmingsmonteur Nijmegen

verwarming storingsdienst Nijmegen

Storingsdienst

Een storing komt vaak op het verkeerde moment. Dan is het handig dat er snel een verwarmingsmonteur langs komt om deze te verhelpen. De 24/7 storingsdienst van Verwarming Nu staat iedere ogenblik voor u klaar! In 99% van de gevallen zijn wij binnen 1 uur ter plaatse.

Besparen op stookkosten

Lagere energierekening

Iedereen wil wel een lagere energierekening, maar hoe? Wist u dat 40% van de huishoudens nog steeds kan besparen op de verwarming? Door goed onderhoud gaat het rendement omhoog en bespaart u op energiekosten. Daarnaast voorkomt het ook grotere reparaties in de toekomst. Ideaal!

Kwaliteitscontrole verwarmingsmonteur

Kwaliteitscontrole

Kwaliteit staat bij ons op nummer 1. Niemand heeft iets aan half werk. Vandaar dat alle monteurs, die bij Verwarming Nu zijn aangesloten, regelmatig een onaangekondigde kwaliteitscontrole ondergaan. Het werk en de klanttevredenheid wordt gecontroleerd. Zo garanderen wij kwaliteit!

Direct contact

Met spoed een monteur nodig? Maak gebruik van de 24/7 service!

Verwarming Nu is 24 uur per dag bereikbaar via de storingsdienst! Vakkundig, snel en tegen scherp tarief.

Direct contact

Werkgebied

Klantervaringen

Mijn verwarmingsketel gaf een storing aan. Geen idee wat er aan de hand was. Gelukkig was er snel een monteur van Verwarming Nu uit Nijmegen ter plaatse. Het bleek een gemakkelijk te herstellen probleem te zijn. De storing is direct opgelost, bovendien vielen de prijzen van het geleverde werk erg mee.
K. van Teuningen, Deventer
Onlangs hebben we een huis gekocht. Hier was echter nog geen centrale verwarming geïnstalleerd. Toch een klus die we graag uit handen geven. Via Verwarming Nu kwamen we in contact met een vakman uit Nijmegen. Tegen een goede prijs beschikken we nu over een mooi systeem.
Pieter Kooistra, Nijmegen
Vorig jaar hebben we een nieuwe centrale verwarming laten installeren. Er werd ons toen geadviseerd om een onderhoudscontract af te sluiten. Dit hebben we ook gedaan. Vorige week werden we gebeld voor de eerste inspectie. Ik was het al lang weer vergeten, maar de verwarmingsmonteur uiteraard niet. Goede service!
Kasper Jovering, Dordrecht
Deze winter waren de leidingen bevroren. Erg vervelend, maar een veelvoorkomend probleem bij oude woningen. Ik had toen een bericht achtergelaten en al snel werd ik gebeld voor een afspraak. Nog dezelfde dag was het hersteld en functioneerde de verwarminginstallatie weer!
T. de Boer, Zaandam
Zelf ben ik (al zeg ik het zelf) behoorlijk handig. Mijn verwarmingsinstallatie gaf een storing aan, en ik dacht het wel even zelf te verhelpen. Al snel kwam ik er achter dat het toch wat ingewikkelder in elkaar zit. Toch maar contact opgenomen met een verwarmingsmonteur. Binnen een dag was het opgelost.
Joost Keuning, Groningen
Onze verwarming was kapot gegaan en eigenlijk ook wel aan vervanging toe. De ketel was al 25 jaar oud. Eén op leeftijd dus. Op internet hebben we informatie opgezocht over een nieuw systeem. Het bleek dat Verwarming Nu erg goed stond aangeschreven. De offerte zag er ook goed uit. We zijn erg tevreden over de gang van zaken.
Y. de Jong, Nijmegen
Afgelopen weekend was het plotseling mis, de verwarmingsketel had het begeven. Direct maar eens een offerte aangevraagd via deze service. Binnen no-time kregen werd er contact met ons opgenomen, de verwarmingsmonteur is nog dezelfde dag langs gekomen voor de reparatie. We zijn goed geholpen.
Larissa Snip, Utrecht
De verwarmingsketel leverde de laatste tijd lager rendement waardoor de energierekening hoger uitviel. Toen ik hier achter kwam heb ik een monteur ingeroepen om er eens naar te kijken. Door een onderhoudsbeurt is het rendement nu weer goed. Direct maar een onderhoudscontract afgesloten. Vriendelijke verwarmingsmonteur.
Roel Poelen, Roermond
Een defecte verwarmingsketel is lastig, vooral met kleine kinderen in huis. Wij hebben gebruik gemaakt van de storingsservice. De vakmannen van Verwarming Nu hebben snel en adequaat ingegrepen om het mankement aan de cv-ketel te verhelpen. Op korte termijn was alles geregeld en zaten we er weer warmpjes bij!
Fam. Kuiper, Den Bosch
Wij hebben een nieuwe cv ketel laten plaatsen via deze dienstverlening. We zijn er erg over te spreken, wat ons met name goed beviel was het advies dat we kregen over de diverse opties. Via dit bericht willen we de monteur even bedanken voor de kwaliteitsservice. Ga zo door!
Mvr. Bergsma, Nijmegen

Over ons

Actief in heel Nederland
Kluskeur
Vestigingen
Missie
CV ketel merken