Verwarming Spijkenisse

Een verwarming is een basisvoorziening in iedere woning. Wanneer het systeem niet meer werkt zit u in de kou en als vanzelfsprekend wilt u dat dit snel wordt opgelost. Bij Verwarming Nu is dit geen probleem, wij sturen direct een erkende verwarmingsmonteur bij u langs om het probleem te analyseren en op te lossen. Wilt u een verwarmingsmonteur uit Spijkenisse inschakelen voor de installatie van een nieuwe verwarming, reparatie, onderhoud of een onderhoudscontract? Neem dan contact op via 088 444 7662 of vul het contactformulier in.

Verwarming Spijkenisse – uw verwarmingsmonteur

Contactformulier

Voor- en achternaam (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats(*)

Telefoonnummer (*)

Uw emailadres (*)

Omschrijving opdracht (*)Telefonisch contact verwarmingsmonteur Spijkenisse

24/7 spoedservice

Wij begrijpen dat er in bepaalde situaties snel de inzet van een verwarmingsmonteur nodig is. Wij beschikken over een breed netwerk in Spijkenisse waardoor er altijd een verwarmingsmonteur in Spijkenisse beschikbaar is die bij u langs kan komen. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar om u verder te helpen met alle kwesties rondom uw verwarming. Bel de monteur bij u in de buurt via 088 444 7662.

Allround verwarmingsmonteur

Wanneer er een verwarmingsmonteur uit Spijkenisse bij u langs komt, dan wilt u dat alles direct af is gehandeld. Het is daarom handig als de specialist in één keer alle werkzaamheden kan afronden zonder terug te hoeven komen met onderdelen. Wij hebben daarom alleen allround monteurs in ons netwerk opgenomen. Onze specialisten komen graag bij u langs voor de volgende werkzaamheden:

  • Reparatie
  • Onderhoud
  • Installatie
  • Advies over uw verwarming of stadsverwarming

Stadsverwarming

In sommige gevallen is het mogelijk om aangesloten te worden op de stadsverwarming. Bij gebruik van de stadsverwarming wordt gebruik gemaakt van restwarmte. Voor de mogelijkheden kunt u contact opnemen met een verwarmingsmonteur in Spijkenisse. Hij legt uit of het in uw situatie van toepassing is en wat de opties zijn.

Uw verwarming in goede handen

Wij vinden het belangrijk dat uw verwarming in goede handen is. Wij hebben alle monteurs in Spijkenisse gescreend op kennis en kwaliteit. Door regelmatige scholing is de kennis altijd up to date. Alle verwarmingsspecialisten in Spijkenisse beschikken over de juiste materialen zodat zij een klus aan uw verwarming direct af kunnen handelen of een noodoplossing kunnen bieden. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden bij u thuis voor installatie, reparatie of onderhoud? Of wilt u een onderhoudscontract afsluiten? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Indien u op dit moment een monteur aan de lijn wilt, bel dan naar 088 444 7662. Wij staan voor u klaar!

CV storingsdienst Spijkenisse

Storingsdienst

Het kan iedereen gebeuren. Net van plan de verwarming lekker aan te zetten, is er een storing opgetreden. Wij laten u niet in de kou zitten. Neem contact op met de 24/7 storingsdienst van Verwarming Nu. Dankzij onze landelijke dekking is er snel een monteur ter plaatse.

Verwarmingsketel met hoog rendement

Lagere energierekening

Besparen is ‘hot’. Naast regelmatig overstappen van energieleverancier is er nog een manier om effectief te besparen op de energierekening: periodiek onderhoud van de verwarming. Door goed onderhoud verhoogt u het rendement van de ketel en voorkomt u grotere storingen in de toekomst!

Kwaliteitscontrole verwarmingsmonteur

Kwaliteitscontrole

Sinds een aantal jaren is Verwarming Nu flink gegroeid. Vanuit meer dan 300 locaties door heel Nederland bedienen wij de consument. Kwaliteit van werk is dan essentieel. Daarom ondergaan al onze monteurs regelmatig een kwaliteitscontrole. Zo weten wij zeker dat er kwaliteit wordt geleverd.

Direct contact met een erkende monteur? Neem contact op via 088 444 7662!

Verwarming Nu is 24 uur per dag bereikbaar via de storingsdienst! Vakkundig, snel ter plaatse en tegen scherp tarief.

Werkgebied

Klantervaringen

Mijn verwarmingsketel gaf een storing aan. Geen idee wat er aan de hand was. Gelukkig was er snel een monteur van Verwarming Nu uit Spijkenisse ter plaatse. Het bleek een gemakkelijk te herstellen probleem te zijn. De storing is direct opgelost, bovendien vielen de prijzen van het geleverde werk erg mee.
K. van Teuningen, Spijkenisse
Onlangs hebben we een huis gekocht. Hier was echter nog geen centrale verwarming geïnstalleerd. Toch een klus die we graag uit handen geven. Via Verwarming Nu kwamen we in contact met een vakman uit Spijkenisse. Tegen een goede prijs beschikken we nu over een mooi systeem.
Pieter Kooistra, Alkmaar
Vorig jaar hebben we een nieuwe centrale verwarming laten installeren. Er werd ons toen geadviseerd om een onderhoudscontract af te sluiten. Dit hebben we ook gedaan. Vorige week werden we gebeld voor de eerste inspectie. Ik was het al lang weer vergeten, maar de verwarmingsmonteur uiteraard niet. Goede service!
Kasper Jovering, Emmen
Deze winter waren de leidingen bevroren. Erg vervelend, maar een veelvoorkomend probleem bij oude woningen. Ik had toen een bericht achtergelaten en al snel werd ik gebeld voor een afspraak. Nog dezelfde dag was het hersteld en functioneerde de verwarminginstallatie weer!
T. de Boer, Den Haag
Zelf ben ik (al zeg ik het zelf) behoorlijk handig. Mijn verwarmingsinstallatie gaf een storing aan, en ik dacht het wel even zelf te verhelpen. Al snel kwam ik er achter dat het toch wat ingewikkelder in elkaar zit. Toch maar contact opgenomen met een verwarmingsmonteur. Binnen een dag was het opgelost.
Joost Keuning, Spijkenisse
Onze verwarming was kapot gegaan en eigenlijk ook wel aan vervanging toe. De ketel was al 25 jaar oud. Eén op leeftijd dus. Op internet hebben we informatie opgezocht over een nieuw systeem. Het bleek dat Verwarming Nu erg goed stond aangeschreven. De offerte zag er ook goed uit. We zijn erg tevreden over de gang van zaken.
Y. de Jong, Amsterdam
Afgelopen weekend was het plotseling mis, de verwarmingsketel had het begeven. Direct maar eens een offerte aangevraagd via deze service. Binnen no-time kregen werd er contact met ons opgenomen, de verwarmingsmonteur is nog dezelfde dag langs gekomen voor de reparatie. We zijn goed geholpen.
Larissa Snip, Spijkenisse
De verwarmingsketel leverde de laatste tijd lager rendement waardoor de energierekening hoger uitviel. Toen ik hier achter kwam heb ik een monteur ingeroepen om er eens naar te kijken. Door een onderhoudsbeurt is het rendement nu weer goed. Direct maar een onderhoudscontract afgesloten. Vriendelijke verwarmingsmonteur.
Roel Poelen, Leeuwarden
Een defecte verwarmingsketel is lastig, vooral met kleine kinderen in huis. Wij hebben gebruik gemaakt van de storingsservice. De vakmannen van Verwarming Nu hebben snel en adequaat ingegrepen om het mankement aan de cv-ketel te verhelpen. Op korte termijn was alles geregeld en zaten we er weer warmpjes bij!
Fam. Kuiper, Spijkenisse
Wij hebben een nieuwe cv ketel laten plaatsen via deze dienstverlening. We zijn er erg over te spreken, wat ons met name goed beviel was het advies dat we kregen over de diverse opties. Via dit bericht willen we de monteur even bedanken voor de kwaliteitsservice. Ga zo door!
Mvr. Bergsma, Tilburg

Over ons

Actief in heel Nederland
Hoe werkt het?
Vestigingen
Missie
CV ketel merken