CV ketel

Cv ketel

Een moderne CV installatie biedt comfort in combinatie met een zeer laag gasverbruik. Daarnaast zorgen de verbeterde, nieuwe, technieken ervoor dat CV installaties beter presteren op het gebied van duurzaamheid en effectiviteit. Een nieuw CV installatie zorgt dus voor betere energieprestaties!

Installatie

De duurzaamheid van een CV Ketel is over het algemeen vrij lang. Het is dus vanzelfsprekend dat u weinig tot geen ervaring heeft in het installeren hier van. Maar dat is geen probleem, onze monteurs van Verwarming Nu hebben daar alle verstand van! Wij hebben beschikken over diverse, ervaren, specialisten die dit graag voor u doen.

Onderhoud

Een CV-ketel is een slim apparaat dat voor warm water en een comfortabele warmte in uw woning zorgt. Van zichzelf gaat de ketel al aardig lang mee gaat. Wilt u dat uw CV-ketel nog langer mee gaat, dan is het een goed idee uw ketel regelmatig te onderhouden. U kunt u installatie periodiek laten onderhouden door gebruik te maken van een onderhoudscontract. Zo voorkomt u onnodig roesten, slijten en een eventuele reparatie in te toekomst.

Gratis offerte aanvraag

Is uw oude installatie aan vervanging toe? Aarzel dan niet en vul ons gratis ons vrijblijvende offerte formulier in. Op deze manier ontvangt u diverse offertes van verschillende bedrijven uit uw regio. U zult alleen offertes ontvangen van erkende bedrijven die beschikken over ervaren vakmannen die hun werk professioneel en nauwkeurig uitvoeren. U heeft een duidelijk overzicht van alle mogelijkheden en de bijbehorende kosten. Door ze goed met elkaar te vergelijken kunt u flink besparen.