Verwarming Nu – Over Ons
Verwarming Nu – direct contact

Over ons

Verwarming Nu is een onderdeel van MKB nu. We zien ons zelf als schakel tussen twee verschillende partijen, de consument en het bedrijf. Wij zijn beide partijen van dienst via onze websites. Wij helpen de consument met vinden van een betrouwbare partner voor het realiseren van de klus. Daarnaast helpen we het lokale bedrijfsleven aan nieuwe klanten.

Gegarandeerd van kwaliteit

De bedrijven die zich bij ons aangesloten hebben zijn verspreid door heel Nederland. U bent zeker van een landelijke dekking, waar u zich ook bevindt wij zijn u overal in Nederland van dienst. Naast garantie op een landelijke dekking verzekeren wij u ook van kwaliteit. Elk bedrijf dat zich bij ons aan wil sluiten moet namelijk voldoen aan onze kwaliteitseisen. Wanneer een bedrijf hier niet aan voldoet, word het gelijk uitgesloten van deelname. Alle zekerheden op een rijtje:

  • Controle op kwaliteit van het aangeboden werk
  • Scherpe tarieven
  • Ervaren vakmannen
  • Controle op bedrijfsvoering

De met ons samenwerkende bedrijven bewijzen dat goed werk niet ten koste hoeft te gaan van een scherpe prijs!

Een offerte aangevraagd, en nu?

Na het invullen van ons contactformulier, dat u vindt op onze website, zullen wij uw aanvraag per e-mail bevestigen. Omdat diverse bedrijven uw aanvraag zullen ontvangen bent u in staan simpel en snel verschillende bedrijven met elkaar te vergelijken. U hoeft alleen nog een keuze te maken voor beste vakman. Wanneer dit gedaan is staat de door u gekozen specialist voor u het weet bij u op de stoep. Bij ons bent u altijd snel geholpen!

Terugbelverzoek verwarmingsmonteur

Contactformulier

Voor- en achternaam (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats(*)

Telefoonnummer (*)

Uw emailadres (*)

Omschrijving opdracht (*)Kluskeur keurmerk

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken wij samen met de experts van Kluswebsite. Uw gegevens zijn veilig bij ons, de dienstverlening is vrijblijvend, kosteloos en zonder verplichtingen.

Direct contact

Is uw verwarming kapot of en wilt u deze direct laten repareren?

Verwarming Nu is 24 uur per dag bereikbaar via de storingsdienst! Vakkundig, snel en tegen scherp tarief.

Direct contact