Verwarming Roosendaal

Direct een verwarmingsmonteur uit Roosendaal nodig voor reparatie van een storing in uw verwarming? Of wilt u juist meer informatie over installatie van een nieuwe ketel of over het aangaan van een onderhoudscontract? De specialisten van Verwarming Nu staan 24/7 voor u klaar. Laat uw gegevens achter in het contactformulier. Vul deze volledig in zodat de monteur een goed beeld heeft van uw vraag of probleem. Wij zorgen ervoor dat een vakman uit Roosendaal spoedig contact met u opneemt. Betreft het een situatie die direct dient te worden verholpen? Geef dit dan aan, uw aanvraag wordt dan met voorrang behandeld.

Verwarming Roosendaal – verwarmingsmonteur

Contactformulier

Voor- en achternaam (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats(*)

Telefoonnummer (*)

Uw emailadres (*)

Omschrijving opdracht (*)Kluskeur

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken wij samen met de experts van Kluswebsite. Uw gegevens zijn veilig bij ons, de dienstverlening is vrijblijvend, kosteloos en zonder verplichtingen.

24/7 spoedservice

Het is iedereen wel eens overkomen. Het is een koude winteravond en de verwarming stopt er ineens mee. Zo’n storing gebeurt vaak op de meest onhandige momenten. Dan is het fijn dat u op ieder moment van de dag contact op kan nemen met een vakman uit Roosendaal. Ook al is zaterdagavond laat of zelfs midden in de nacht: onze 24/7 spoedservice staan voor u klaar! Vul het offerteformulier in en een verwarmingsmonteur neemt contact met u op!

Allround verwarmingsmonteur

Iedere aangesloten verwarmingsmonteur uit Roosendaal is allround geschoold. Dit betekent dat hij uitstekende kennis heeft van alle facetten rondom de verwarming en CV-ketel. Het grote voordeel hiervan is dat hij alle mogelijke werkzaamheden zelf kan uitvoeren, zonder tussenkomst van een collega. U bent bij Verwarming Nu aan het juiste adres voor:

  • Reparatie
  • Installatie
  • Onderhoud
  • Onderhoudscontract
  • Stadsverwarming

Stadsverwarming

Beschikt u niet over een eigen CV-ketel maar werkt u verwarming op een andere manier? Grote kans dat uw huis verwarmd wordt door middel van stadsverwarming. Het warme water en de warmte in huis wordt via een netwerk van waterleidingen de woning binnen getransporteerd. Dit betreft vaak restwarmte uit de industrie (bijvoorbeeld afvalverbranding of elektriciteitscentrales). Een groot voordeel van stadsverwarming is dat het door schaalvoordeel energiebesparend en dus kostenbesparend is. Een nadeel hiervan is dat u bent gebonden aan 1 lokale energiebron en dus niet over kunt stappen naar een andere (warmte)leverancier.

Uw verwarming in goede handen

Heeft u een storing en is er een reparatie nodig? Overweegt u installatie van een nieuw systeem of is uw huidige installatie aan onderhoud toe? Laat uw gegevens achter en beschrijf uw situatie zo volledig mogelijk. Een verwarmingsmonteur uit Roosendaal staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar. Via ons bent u verzekerd van een vakman. Wij controleren de dienstverlening van de verwarmingsmonteurs actief zodat u verzekerd bent van hoogwaardige kwaliteit. Bovendien bewijzen de gelieerde specialisten dat een goede service niet ten koste hoeft te gaan van een scherp tarief. Uw verwarming is bij ons in goede handen! Liever telefonisch contact? Laat dan een terugbelverzoek bij ons achter. U hoort spoedig van ons!

Terugbelverzoek verwarmingsmonteur Roosendaal

verwarming spoedservice Roosendaal

Storingsdienst

Geeft uw verwarmingssysteem een storing aan? Of is hij helemaal uitgevallen en zit u in de kou? De 24/7 storingsdienst van Verwarming Nu helpt u uit de brand. Ook ’s avonds en in het weekend zijn wij bereikbaar. Neem contact met ons op en een erkende verwarmingsmonteur staat voor u klaar.

Lagere energierekening

Lagere energierekening

Besparen is ‘hot’. Naast regelmatig overstappen van energieleverancier is er nog een manier om effectief te besparen op de energierekening: periodiek onderhoud van de verwarming. Door goed onderhoud verhoogt u het rendement van de ketel en voorkomt u grotere storingen in de toekomst.

Kwaliteitscontrole verwarmingsmonteur

Kwaliteitscontrole

Sinds een aantal jaren is Verwarming Nu flink gegroeid. Vanuit meer dan 300 locaties door heel Nederland bedienen wij de consument. Kwaliteit van werk is dan essentieel. Daarom ondergaan al onze monteurs regelmatig een kwaliteitscontrole. Zo weten wij zeker dat er kwaliteit wordt geleverd.

Direct contact

Met spoed een monteur nodig? Maak gebruik van de 24/7 service!

Verwarming Nu is 24 uur per dag bereikbaar via de storingsdienst! Vakkundig, snel en tegen scherp tarief.

Direct contact

Werkgebied

Klantervaringen

Mijn verwarmingsketel gaf een storing aan. Geen idee wat er aan de hand was. Gelukkig was er snel een monteur van Verwarming Nu uit Roosendaal ter plaatse. Het bleek een gemakkelijk te herstellen probleem te zijn. De storing is direct opgelost, bovendien vielen de prijzen van het geleverde werk erg mee.
K. van Teuningen, Deventer
Onlangs hebben we een huis gekocht. Hier was echter nog geen centrale verwarming geïnstalleerd. Toch een klus die we graag uit handen geven. Via Verwarming Nu kwamen we in contact met een vakman uit Roosendaal. Tegen een goede prijs beschikken we nu over een mooi systeem.
Pieter Kooistra, Roosendaal
Vorig jaar hebben we een nieuwe centrale verwarming laten installeren. Er werd ons toen geadviseerd om een onderhoudscontract af te sluiten. Dit hebben we ook gedaan. Vorige week werden we gebeld voor de eerste inspectie. Ik was het al lang weer vergeten, maar de verwarmingsmonteur uiteraard niet. Goede service!
Kasper Jovering, Dordrecht
Deze winter waren de leidingen bevroren. Erg vervelend, maar een veelvoorkomend probleem bij oude woningen. Ik had toen een bericht achtergelaten en al snel werd ik gebeld voor een afspraak. Nog dezelfde dag was het hersteld en functioneerde de verwarminginstallatie weer!
T. de Boer, Zaandam
Zelf ben ik (al zeg ik het zelf) behoorlijk handig. Mijn verwarmingsinstallatie gaf een storing aan, en ik dacht het wel even zelf te verhelpen. Al snel kwam ik er achter dat het toch wat ingewikkelder in elkaar zit. Toch maar contact opgenomen met een verwarmingsmonteur. Binnen een dag was het opgelost.
Joost Keuning, Groningen
Onze verwarming was kapot gegaan en eigenlijk ook wel aan vervanging toe. De ketel was al 25 jaar oud. Eén op leeftijd dus. Op internet hebben we informatie opgezocht over een nieuw systeem. Het bleek dat Verwarming Nu erg goed stond aangeschreven. De offerte zag er ook goed uit. We zijn erg tevreden over de gang van zaken.
Y. de Jong, Roosendaal
Afgelopen weekend was het plotseling mis, de verwarmingsketel had het begeven. Direct maar eens een offerte aangevraagd via deze service. Binnen no-time kregen werd er contact met ons opgenomen, de verwarmingsmonteur is nog dezelfde dag langs gekomen voor de reparatie. We zijn goed geholpen.
Larissa Snip, Utrecht
De verwarmingsketel leverde de laatste tijd lager rendement waardoor de energierekening hoger uitviel. Toen ik hier achter kwam heb ik een monteur ingeroepen om er eens naar te kijken. Door een onderhoudsbeurt is het rendement nu weer goed. Direct maar een onderhoudscontract afgesloten. Vriendelijke verwarmingsmonteur.
Roel Poelen, Roermond
Een defecte verwarmingsketel is lastig, vooral met kleine kinderen in huis. Wij hebben gebruik gemaakt van de storingsservice. De vakmannen van Verwarming Nu hebben snel en adequaat ingegrepen om het mankement aan de cv-ketel te verhelpen. Op korte termijn was alles geregeld en zaten we er weer warmpjes bij!
Fam. Kuiper, Den Bosch
Wij hebben een nieuwe cv ketel laten plaatsen via deze dienstverlening. We zijn er erg over te spreken, wat ons met name goed beviel was het advies dat we kregen over de diverse opties. Via dit bericht willen we de monteur even bedanken voor de kwaliteitsservice. Ga zo door!
Mvr. Bergsma, Roosendaal

Over ons

Actief in heel Nederland
Kluskeur
Vestigingen
Missie
CV ketel merken